Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeniden askere gitmek

Rüyada yeniden askere gitmek

Rüyada yeniden askere gitmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeniden askere gitmek gördüyseniz:

  • Her şeyi hislerinizle değerlendirme meylinde olabilirsiniz.

Rüyada askere yeniden gitmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeniden askere gideceğini görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına işaret eder.

Rüyada yeniden askere gitmek derde ve kedere düşeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeniden asker olmak sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada yeniden askere çağrılmak istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yeniden askerlik yapmak problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çok büyük özgüven kazanacağına, onu darda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeniden askere gittiğini görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada yeniden asker olduğunu görmek baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments