Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuyu kapatmak

Rüyada kuyuyu kapatmak

Rüyada kuyuyu kapatmak kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, nimetin ve kazancın artacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada kuyuyu kapatmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı alanlarda çalışan veya benzer yeteneklere sahip kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada kuyu kapatmak onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, yazgısının güzelleşeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada kuyuyu kapatmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada boş kuyu görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su kuyusuna bakmak kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada kuyunun içine düşmek kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuya su dökmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments