Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu kapatmak

Rüyada kuyu kapatmak

Rüyada kuyu kapatmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, verimin kaçacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kuyu kapatmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde devamlı taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi iyice şımartmış olabilirsiniz.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak bazı şeylerin ortaya çıkacağına, aksiliklerin başgöstereceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyuyu kapatmak eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyu kapatmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyunun içine bakmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyunun üstünden atlamak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek kazancının da aynı oranda artacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada sulu kuyu görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, daha rahat para kazanacağına işaret eder.

Rüyada ev içinde kuyu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments