Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuyunun içinde görmek

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, ona mutluluk getireceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, helal rızık yiyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini kuyunun içinde gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Rüyada kuyunun içinde su görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde kuyu görmek aile hayatına adım atılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine işaret eder.

Rüyada kuyunun içinde görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret eder.

Rüyada kuyunun içinde gelinlik görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarını bu sayede çözeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına inanılır.

Rüyada kendini kuyunun içinde görmek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyunun içinde bebek görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kuyunun içinde olmak hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalettir.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, büyük borçlara girmeyeceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments