Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyunun ağzını kapatmak

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, canın derdine düşeceğine, makama ve rızka sahip olacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya ilişkilerinizi kuvvetlendirmek istediğiniz kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kuyunun ağzını kapatmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine işaret eder.

Rüyada kuyu kapatmak hasretin ve özlemin biteceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada kuyuyu kapatmak çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ağzına kadar dolu kuyu görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğin ağzını kapatmak epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzını kapatmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, ne yapacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kabede ağlayarak dua etmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin ağzını kapatmak onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, işlerini boşvereceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments