Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuyu doldurmak

Rüyada kuyuyu doldurmak

Rüyada kuyuyu doldurmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuyu doldurmak gördüyseniz:

  • Tartışma ortamı yaratan kişiler ya da otorite konumundaki kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada kuyuya su doldurmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuyu doldurmak yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyu doldurmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, hayalkırıklığı duyacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak makbul olan mallar edineceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada temiz kuyu görmek mal kayıpları da yaşayacağına, aile hayatına adım atılacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek işte başarılı adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kuyuya düşeni görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada toprak kuyu görmek bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments