Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyumcu soymak

Rüyada kuyumcu soymak

Rüyada kuyumcu soymak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, canın sıkılacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcu soymak gördüyseniz:

  • İşinizdeki çalışma temponuzu güzel bir zaman ayarlaması yaparak daha verimli olabileceğiniz bir hale getirebilirsiniz.

Rüyada kuyumcu soymak rahat nefes almaya başlayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcu vitrini görmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, kazanç elde edeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcuda işe başlamak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kuyumcu olmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına alamet eder.

Rüyada kuyumcuda yüzük takmak iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyumcuda çalışmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments