Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan ip çekmek

Rüyada kuyudan ip çekmek

Rüyada kuyudan ip çekmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan ip çekmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Rüyada kuyudan ip çekmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına inanılır.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek hastalıkların kalmayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda su çekmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına yorulur.

Rüyada kuyudan su çekmek aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan merdivenle çıkmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalettir.

Rüyada kuyuda balık görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments