Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan süt çıkarmak

Rüyada kuyudan süt çıkarmak

Rüyada kuyudan süt çıkarmak merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, solan yüzünün güleceğine, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su çıkarmak farklı kişilerle tanışacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, başarısızlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, eline haram para geçeceğine, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan para çıkarmak iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine delalettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments