Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan bebek çıkarmak

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak sorunlarını bu sayede bitireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, işlerinin yarıda kalacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, iyi geçiminin biteceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, kendine olan güvenini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi götürdükleri yerlere isteyip, istemediğinizi bile bile bilmeden gitmeniz, aktivitelere yapacak başka şey yok diye iştirak etmeniz olasıdır.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulur.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, işlerinde başarılı olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada kuyudan para çıkarmak atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak sonuçtan memnun kalacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, neşesini kaçıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments