Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan para çıkarmak

Rüyada kuyudan para çıkarmak

Rüyada kuyudan para çıkarmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, insanların afiyet bulacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su çıkarmak çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına işarettir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments