Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan altın çıkarmak

Rüyada kuyudan altın çıkarmak

Rüyada kuyudan altın çıkarmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak gördüyseniz:

  • Üzülmeyin, mutlaka bir ortak yol bulunabilir.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kendisine şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, evini ve ailesini unutacağına yorulur.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, giderlerin artış göstereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, köşeye sıkıştıracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalettir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments