Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan insan çıkarmak

Rüyada kuyudan insan çıkarmak

Rüyada kuyudan insan çıkarmak bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak gördüyseniz:

  • Çabanız yetmeyebilir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, elinin de bollaşacağına delalettir.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, kazalardan ve belalardan korunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sebep olacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, desteksiz kalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına alamet eder.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments