Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su görmek

Rüyada kuyudan su görmek

Rüyada kuyudan su görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, bilakis malının çoğalacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, kendisi ile gururlanacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yatırımsal veya romantik ya da sevgi temalı ilişkilerinizle ilgili arabulucuk ya da farklı şekilde bir bağlantı teklifi getirebilirler.

Rüyada kuyuda berrak su görmek sermaye kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek psikolojik sorunların geride kalacağına, gelirinin daimi olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su içmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, onu darda bırakmayacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çıkarmak giderileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kuyudan su almak alım gücünün artmasına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada kuyuda su çekmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşımak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments