Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan çıktığını görmek

Rüyada kuyudan çıktığını görmek

Rüyada kuyudan çıktığını görmek iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kırgınların barışacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, mutluluğundan olacağına işarettir.

Rüyada kuyudan çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı kimseler için fedakarlıklara katlanmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kuyudan çıktığını görmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına inanılır.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Rüyada kuyuda ateş görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına işarettir.

Rüyada kuyudan abdest almak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su içmek maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkmak helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada birini kuyuda görmek ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments