Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını gördüyseniz:

  • Bir taraftan hobilerinize veya yaratıcılık gerektiren işlere zaman ayırmak, bir taraftan da sosyal anlamda sorumluluklarınızı yerine getirmek istiyorsunuz.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan çıktığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sinirlerinin yıpranacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda yılan görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyuda para bulmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda altın görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, bedeninin de iyileşeceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan abdest almak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada kuyudan çıkarılmak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, işlerinin baltalanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments