Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan eşya çıkarmak

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan bebek çıkarmak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, geçim derdi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet eder.

Rüyada birini kuyudan çıkarmak dedikodu edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalettir.

Rüyada kuyudan birini çıkarmak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments