Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda balık görmek

Rüyada kuyuda balık görmek

Rüyada kuyuda balık görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinde aksama olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuda balık gördüyseniz:

  • Daha fazlasına ihtiyaçları var.

Rüyada kuyudan balık yakalamak kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda balık tutmak bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan balık tutmak mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, iş sahibi olacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan balık çıkarmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına, bolluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuda balık görmek gönül sızılarının dineceğine, borçların gittikçe artacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuyuda para bulmak keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, umutların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kuyudan abdest almak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan çıktığını görmek rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments