Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bir ilişki, ortaklık, iş birliği veya anlaşma size istikrar getirebilir.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda boğulmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan su görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, birikim yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda ateş görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı işarettir.

Rüyada kuyudan çıkmak dara düşeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, mal kayıpları da yaşayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan para çıkarmak beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments