Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda insan görmek

Rüyada kuyuda insan görmek

Rüyada kuyuda insan görmek işle ilgili olarak bir seyahate çıkmaya, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda insan gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptığı ya da düşündüğü şeyleri değiştirmeye çalışmak zamanınızı alabilir.

Rüyada kuyuda insan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan insan çıkarmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına inanılır.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda altın görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan süt çıkarmak helal lokma yiyeceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda kan görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kuyuda adam görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çaresizleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su çıkardığını görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments