Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda yılan görmek

Rüyada kuyuda yılan görmek

Rüyada kuyuda yılan görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kuyuda yılan gördüyseniz:

  • Politik olmakta fayda var.

Rüyada kuyudan yılan çıktığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, kudret ve destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda yılan görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda insan görmek hasret içinde kalacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, üzüntü yaşamaya işaret eder.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada kuyuda ateş görmek zor günlerin sona ereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su taşımak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda adam görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments