Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda kaybolmak

Rüyada kuyuda kaybolmak

Rüyada kuyuda kaybolmak elde bulunan paranın tükeneceğine, eşe dosta yardım edileceğine, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyuda kaybolmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı kişileri kendinize çekiyorsunuz.

Rüyada kuyuda kaybolmak hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada kuyuda yılan görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kuyudan su çekmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kuyudan ip çekmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan eşya çıkarmak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kuyuda görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments