Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kuyuda görmek

Rüyada kendini kuyuda görmek

Rüyada kendini kuyuda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, günahlara, ticarette şansının düşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işarettir.

Rüyada kendini kuyuda gördüyseniz:

  • Konsantrasyon gerektiren konulara konsantrasyonunuzu kaybetmemelisiniz.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada kuyudan kovayla su çekmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Rüyada kuyudan su çıktığını görmek dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kuyudan çıktığını görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kuyudan ip çekmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda temiz su görmek prestij kazanacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments