Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda ışık görmek

Rüyada kuyuda ışık görmek

Rüyada kuyuda ışık görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, güçten düşeceğine, yorulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kuyuda ışık gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada kuyuda ışık görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, sevinçli haberler geleceğine inanılır.

Rüyada kuyudan kurtulmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, evindeki huzurun bozulacağına, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda insan görmek zor günlerin sona ereceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda boğulmak işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda bulanık su görmek sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, güzel günlerin sona ereceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan temiz su çekmek kişinin bir süre zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyuda yılan görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments