Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda boğulmak

Rüyada kuyuda boğulmak

Rüyada kuyuda boğulmak sıkıntılarını atacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, kararlarına saygı duyulacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuda boğulmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalettir.

Rüyada kuyuda altın görmek asık yüzlerin güleceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda ateş görmek çok büyük paralar kazanacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, asla harama bulaşmayacağına yorulur.

Rüyada kuyudan altın çıkarmak her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyuda yılan görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments