Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyuda boğulan birini görmek

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuyuda boğulan birini gördüyseniz:

  • Bazı konularda girişimde bulunarak, yer değiştirerek veya başka birisine dönüşerek hayatınızı iyileştirebileceğinizi düşünüyorsanız bir şeyler yapmanın zamanı geldiğini görebilirsiniz.

Rüyada kuyuda boğulduğunu görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına yorulur.

Rüyada kuyuda boğulan birini görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyuda boğulmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda insan görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuda kan görmek işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments