Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar kazmak

Rüyada kar kazmak

Rüyada kar kazmak şansa, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yolculuğa çıkmaya, umutlarının biteceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Rüyada kar kazmak gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kar kazmak kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine işaret eder.

Rüyada tünel kazmak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, varlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin mezarını kazmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bahçe kazmak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada kazma kazmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinin toprak kazdığını görmek yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çukur kazmak zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyu kazdığını görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments