Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, pek çok olumlu gelişmelere, kısmetli bir yıl geçirileceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, mutlulukların yarım kalacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına inanılır.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişiler sizinle aynı fikirde olmasa da, siz görüşlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

Rüyada kuyuya atıldığını görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına rivayet eder.

Rüyada birinin kuyuya atıldığını görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyuya atılmak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına tabir olunur.

Rüyada cehenneme atılmak ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ateşe atıldığını görmek patron koltuğuna yükseleceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine tabir olunur.

Rüyada karnına dikiş atıldığını görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada üstüne toprak atılmak kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, eşlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada bıçak atıldığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments