Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu adam görmek

Rüyada kuyruklu adam görmek

Rüyada kuyruklu adam görmek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuyruklu adam gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada kuyruklu adam görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine inanılır.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada atın kuyruğunu görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, her nimetin lezzetine varacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada balina kuyruğu görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu akrep görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işarettir.

Rüyada fare kuyruğu koparmak ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada akrep kuyruğu görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments