Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyruklu akrep görmek

Rüyada kuyruklu akrep görmek

Rüyada kuyruklu akrep görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruklu akrep gördüyseniz:

  • Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada akrep kuyruğu koparmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruklu akrep görmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, övgü dolu sözler duyacağına, sonra kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep kuyruğu görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada köpeğin kuyruğunun koptuğunu görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık kuyruğu görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, zarara uğrayacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz balık görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments