Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun kuyruk yağı görmek

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada koyun kuyruk yağı gördüyseniz:

  • Ufak tefek konular nedeniyle tartışmalı durumların içerisine girmemeye dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada koyun kuyruk yağı görmek istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına inanılır.

Rüyada kuyruk yağı yemek ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, düşmanından kurtulmaya, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruk yağı görmek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine delalettir.

Rüyada koyun yağı görmek rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Rüyada koyun kuyruğu görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına delalettir.

Rüyada yağmur yağıp ıslanmak alım zorluğu yaşamayacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada hayvan yağı görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yaşamına renk geleceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır yağı görmek kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments