Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrep kuyruğu görmek

Rüyada akrep kuyruğu görmek

Rüyada akrep kuyruğu görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kazancı ile ailesini çok rahat şekilde geçindirebileceği gibi çevresindeki pek çok kişiye de faydalı olacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, günlerini hastanede geçireceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akrep kuyruğu gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişikliklere ayak diremek veya karşı tarafa küsmek yerine gerekli değişiklikleri yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada akrep kuyruğu koparmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, herkesin rahat edeceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyruklu akrep görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine, çok rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada akrep kuyruğu görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet eder.

Rüyada akrep kuyruğunu kesmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, geleceğin güzel olacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada kuyruğa girmek hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, güç ve para kaybedeceğine, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin kuyruğuna basmak hayallerinin gerçekleşeceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, mesleğinde atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruklu fare görmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments