Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atın kuyruğunu görmek

Rüyada atın kuyruğunu görmek

Rüyada atın kuyruğunu görmek elinin darlıktan kurtulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada atın kuyruğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise bazı olumsuzluklarla karşılaşmanız mümkün.

Rüyada atın kuyruğunu görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, maddi kayıpların olacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada at kuyruğu görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, zorlu bir dönem geçirileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada at kuyruğu kesmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçını at kuyruğu yapmak kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine inanılır.

Rüyada saçı at kuyruğu yapmak maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, güzel günlerin geleceğine delalettir.

Rüyada at kuyruğu saç görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada saçlarını at kuyruğu yapmak çok daha fazla mesai harcayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işarettir.

Rüyada saçını at kuyruğu görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments