Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sinek ilacı sıkmak

Rüyada sinek ilacı sıkmak

Rüyada sinek ilacı sıkmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada sinek ilacı sıkmak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada sinek ilacı sıkmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sinek ilacı görmek gülen yüzünün solacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ilaç sıkmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşından ilaç almak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış ilaç içmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada birinin ilaç içtiğini görmek işveren koltuğunda oturacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret eder.

Rüyada ilaç içmemek fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada elinde ilaç görmek maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments