Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç istemek

Rüyada ilaç istemek

Rüyada ilaç istemek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, güzel günlerin kapıda olacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç istemek gördüyseniz:

  • Olumlu bir eğilim içinde olmanız özel veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizde fark yaratmanıza yardım edebilir.

Rüyada ilaç istemek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına delalet eder.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek başarısının azalacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına delalettir.

Rüyada fazla ilaç içmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, yakın çevresine fikir danışacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada birine ilaç içirmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, yazgısının güzelleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada ilac vermek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğne ve ilaç görmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ilaç aldırmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments