Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilaç kutusu görmek

Rüyada ilaç kutusu görmek

Rüyada ilaç kutusu görmek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, zahmete ve meşakkate düşeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, komşularla ters düşüleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına inanılır.

Rüyada ilaç kutusu gördüyseniz:

  • Ekip çalışması gerektiren işler veya grup aktiviteleri yeni bir yöne ilerleyebilir.

Rüyada kutu ilaç görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet eder.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek çalışmaları kötüleyeceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç kutusu görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına delalet eder.

Rüyada astım ilacı görmek ömrünün uzun olacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına rivayet eder.

Rüyada ilaç fitil görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada ilaçla böcek öldürmek malların çoğalacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ruh sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Rüyada sinek ilacı sıkmak geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına delalettir.

Rüyada elinde ilaç görmek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments