Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoldan gelen birini görmek

Rüyada yoldan gelen birini görmek

Rüyada yoldan gelen birini görmek işlerinde atılıma geçeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iyi haberler alınacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada yoldan gelen birini gördüyseniz:

  • Karşı tarafa izin vermeseniz bile, kendinizden ya da hareketlerinizden şüphe duyabilirsiniz.

Rüyada yoldan gelen birini görmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada uzak yoldan gelen misafir görmek rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada hacdan gelenleri karşılamak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizden gelen at görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birini ziyaret etmek sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada taziyeye gelenleri görmek dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen birini görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments