Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, feraha ereceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler veren, aşırı harcamalara meyilli olan veya bazı şeyleri fazla hafife alan bir kişiyle yaşanacak problemler duygusal kararlar almanıza neden olabilir.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek seyahatlere katılacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, uzak bir yola gidileceğine yorulur.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kötü haberler alacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada hacdan gelen görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hacdan gelen hurma yemek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments