Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük gördüyseniz:

  • Hedeflerinizle sizin aranızda duran kişiler olabilir.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet eder.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek yeni bir yola gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol gelen yüzük takmak başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağa büyük gelen yüzük görmek kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalettir.

Rüyada bol gelen ayakkabı görmek yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hacdan gelen yüzük takmak zenginlik kazanacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada hacdan gelen yüzük görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hacdan gelen hediye görmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments