Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, kazançlı işler yapacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş gördüyseniz:

  • Gerçeklere bağlı kalmayı başarabilirseniz, yaklaşımınızı gereğine göre düzeltmek veya düzenlemek için gerekli şeyleri yapabilirsiniz.

Rüyada uzaktan gelen arkadaş görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada uzaktan gelen arkadaşı görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada uzaktan gelen birine sarılmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen akraba görmek sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada uzaktan gelen misafir görmek yetim sevindireceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzaktan gelen birini görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Rüyada uzaktan arkadaş görmek sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine alamet eder.

Rüyada uzaktan bir arkadaşı görmek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, anne duasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments