Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutlamaya katılmak

Rüyada kutlamaya katılmak

Rüyada kutlamaya katılmak kazançlı bir ortaklık kurulacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, hayallerinin yıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işarettir.

Rüyada kutlamaya katılmak gördüyseniz:

  • İletişimi arttırmak kendinizi daha iyi tanımanıza yardım edebilir.

Rüyada kutlamaya katılmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına delalet eder.

Rüyada kudüsue gitmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, mali krize gireceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine delalet eder.

Rüyada kudüs görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, kötü noktalara geleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek kurulu düzenin yıkılacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına inanılır.

Rüyada güney kutbunu görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, şansının açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kudurmuş insan görmek ün salacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada kudurmuş kedi görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına yorulur.

Rüyada kutsandığını görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments