Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güney kutbunu görmek

Rüyada güney kutbunu görmek

Rüyada güney kutbunu görmek toplumda yükseleceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, onların yaralarına merhem olacağına delalet etmektedir.

Rüyada güney kutbunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya bizzat sizi ilgilendiren konularda yapılan tartışmaların dışında kalmaya çalışmalısınız.

Rüyada güney kutbunu görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada yılmaz güneyi görmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işaret eder.

Rüyada yılmaz güney görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, hastalığının düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada güney koreli görmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada güneye gitmek haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada güney afrikaya gitmek hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güney amerikauya gitmek sıkıntılarının artacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine işarettir.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak zorlukların yakın zamanda biteceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments