Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kudurmuş kedi görmek

Rüyada kudurmuş kedi görmek

Rüyada kudurmuş kedi görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, dertlerden kurtulmaya, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına delalettir.

Rüyada kudurmuş kedi gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri, bazı plan, seçim veya kararlarınızı savunmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kudurmuş kedi görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, kazancının tükenmeyeceğine işarettir.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kutlamaya gitmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine delalet eder.

Rüyada kilisede kutsanmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, zengin olunacağına işarettir.

Rüyada güney kutbunu görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kutlamaya katılmak bir rahat yüzü görmeyeceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına inanılır.

Rüyada kudurmuş insan görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, haneye bereket geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işarettir.

Rüyada kutlama töreni görmek sağlık ve hayır getireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments