Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutsandığını görmek

Rüyada kutsandığını görmek

Rüyada kutsandığını görmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, yakında güzel haberler alarak sevineceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada kutsandığını gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada kudüsue gitmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada kutlama yapmak eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalettir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına işarettir.

Rüyada kutlamaya gitmek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada güney kutbunu görmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kutlama yapıldığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada okulda kutlama yapmak sevdiği kişilere kavuşacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments