Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kudurmuş insan görmek

Rüyada kudurmuş insan görmek

Rüyada kudurmuş insan görmek başarının ve mutluluğun geleceğine, hasta ise bakacağına, bereketli yağmurlara, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kudurmuş insan gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir dostunuzun hoş bir teklifi bazı parasal sıkıntılarınızı sona erdirebilir.

Rüyada kudurmuş insan görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada kilisede kutsanmak onların bir dediğini iki etmeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine yorulur.

Rüyada kudüs görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kuzey kutbunu görmek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine yorulur.

Rüyada kutlama görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada güney kutbunu görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada okulda kutlama yapmak yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments