Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kudüs görmek

Rüyada kudüs görmek

Rüyada kudüs görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kendi işine kavuşacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine tabir olunur.

Rüyada kudüs gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdıkla karşılaşabilir veya özlediğiniz bir kişiyle bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada kudüs görmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Rüyada kilisede kutsanmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine delalet eder.

Rüyada bir kutlama görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda kutlama yapmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kudurmuş köpek görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına delalettir.

Rüyada kuzey kutbunu görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, her şeyin yolunda gideceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada kudurmuş insan görmek sevdiği kişileri de yanına alacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kutlama yapmak hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments