Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe yastık görmek

Rüyada pembe yastık görmek

Rüyada pembe yastık görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe yastık gördüyseniz:

  • Finansal veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde dönüm noktası denebilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada pembe yastık görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık hediye etmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, helal rızıklara kavuşulacağına işarettir.

Rüyada yastığa yün doldurmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yastık ve çarşaf görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada yastık savaşı görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yırtık yastık görmek emeklerinin heba olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada pamuk yastık görmek tazeleneceğine, büyük başarılar kazanacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments