Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süs yastığı görmek

Rüyada süs yastığı görmek

Rüyada süs yastığı görmek sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada süs yastığı gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlara karşı bilinçaltınızda taşıdığınız öfke bilinçüstünüze taşabilir.

Rüyada süs yastığı görmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına işaret eder.

Rüyada süsleme görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkek için süslenmek başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, helal rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ayna karşısında süslenmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dolap süsü görmek yol göstereceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet eder.

Rüyada süs eşyası kırmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs balığı satın almak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Rüyada inek süstüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments