Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık ve yorgan görmek

Rüyada yastık ve yorgan görmek

Rüyada yastık ve yorgan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık ve yorgan gördüyseniz:

  • Kendinizi yormamaya çalışın.

Rüyada yastık yorgan taşımak sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan toplamak birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kötü ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yastık vermek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına işaret eder.

Rüyada yorgan yastık görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments