Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan yastık görmek

Rüyada yorgan yastık görmek

Rüyada yorgan yastık görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet eder.

Rüyada yorgan yastık gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, hatalarından erken döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık yorgan toplamak gamsız bir hayat süreceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işarettir.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, yaşamın kolaylaşacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yastık vermek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, başının ağrıyacağına işaret eder.

Rüyada yorgan ve yastık görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yorgan yastık taşımak sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments